obilasci

Vrijeme je da se počastite

Uživajte u velikom izboru vina i iskustvu koje nudimo. Okruženi bujnim vinogradima i slikovitim, panoramskim pogledom, naše intimne degustacije nude neusporedivo, ekskluzivno okruženje za jedinstven doživljaj naših unikatnih vina.

Posjete

Obilazak vinograda i vinarije 

Cijena po upitu

Prošetajte prekrasnom dolinom, grickajte zrelo grožđe i probajte vino napravljeno od našeg grožđa. Upoznaćete proces uzgoja, berbe grožđa i proizvodnje vina i uživati ​​u prekrasnom zalasku sunca uz čašu vina u ruci, naravno.

Pravljenje vina – Tura

__ eura po osobi

Jeste li se ikada zapitali što se događa s grožđem nakon berbe? Tu se događa čarolija. Naši tehnolozi provest će vas kroz proces fermentacije, odležavanja i miješanja različitih vrsta vina. Imat ćete priliku biti dio procesa proizvodnje vina.

Degustacija

za članove kluba

Ekskluzivna degustacija

__ eura po osobi

Samo za članove našeg kluba, ove posebno pripremljene degustacije sadrže krug od pet vina koje je ručno odabrao naš ugostiteljski tim, a prilagođene su ukusu i željama svakog člana.

Degustacija vina

Cijena po upitu

Uživajte u impresivnoj degustaciji koja prikazuje asortiman naših najprivlačnijih vina u kombinaciji s odabranim crnogorskim specijalitetima.

Događaji

za sve prilike

Organizacija koktel zabava

Idealan događaj, za vaše poslovne partnere, rođendane i dr.

Podnevni piknik

__ eura po osobi

Svake posljednje nedjelje u mjesecu tokom ljetnje sezone (maj-septembar) održavamo piknik na kojem se sastaju vinari i ljubitelji vina kako bi uživali u međusobnom društvu. U kombinaciji s odabranim vinima i svježe napravljenim obrokom od 3 slijeda za sve, ovo je recept za savršeno nedjeljno popodne.